3. Bilim Tarihi Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi

Her yıl İstanbul Üniversitesi Bilim Tarihi Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim Tarihi  Öğrenci Kongresi'nin üçüncüsü 5 Mayıs 2017 cuma günü düzenlendi. Edebiyat Fakültesi Kurul Odası'nda yapılan kongreye  bu sene Bilim Tarihi Bölümü'nün yanı sıraMarmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden öğrenciler de katıldı. Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayati Develi ve Bilim Tarihi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Feza Günergun'un açılış konuşmalarının ardından başlayan toplantıda gün boyunca bilim, teknoloji ve tıp tarihi ile ilgili çeşitli konularda 14 bildiri sunuldu. Bu bildirilere ek olarak öğle arasından sonra yapılan ilk oturumda toplantıya posterleri ile katılan öğrenciler de sunumlarını gerçekleştirdiler.